Juniorit

Tervetuloa pelaamaan ultimatea! Ultimate on liitokiekolla (frisbeellä) pelattava vauhdikas joukkuelaji, jossa tärkeää on hyvän pelin lisäksi reiluus ja iloinen yhdessä tekeminen. Junioreissa ultimatea pelataan ja harjoitellaan sekajoukkueissa yhdellä sarjatasolla (U17).

Treenit on tarkoitettu pääasiassa 12-17 -vuotiaille nuorille. Mukaan tarvitset liikuntaan sopivat vaatteet ja sopivat kengät. Muut pelivälineet löytyvät paikan päältä, mutta halutessasi voit ostaa meiltä oman frisbeen, eli pelikiekon.

Junioreiden harjoitukset ulkokaudella 2024

Harjoitukset ovat keskiviikkoisin Tapion kentällä (Kaupinkalliontie 6) klo 17-18:30 ja torstaisin Perkkaan tekonurmella (Itsehallintotie 12) klo 16:30-18. Harjoitukset jatkuvat syyskuun 2024 loppuun. Heinäkuussa pidämme kesätauon.

Kaikki ovat tervetulleita harjoituksiin taitotasosta riippumatta – tervetuloa kokeilemaan lajia!

Ulkona treenaamme myös sadesäällä, eli varaathan säähän sopivan urheiluvaatetuksen. Lisäksi tarvitset mukaan juomapullon sekä tekonurmelle sopivat kengät (lenkkarit/nappulakengät). Oman pelikiekon voi halutessaan ostaa seuralta.

Junioreiden harjoitukset hallikaudella 2024-25

Hallikaudella treenaamme keskiviikkoisin klo 16:30-18:30 Perkkaan koululla sekä sunnuntaisin klo 13-14:30 Otaniemen lukiolla. Hallikauden harjoitukset alkavat lokakuussa 2024 ja jatkuvat maaliskuun 2025 loppuun. Harjoituksia ei pidetä koululaisten syys-, joulu- ja talvilomilla eikä pyhäpäivinä.

Sisätreeneihin mukaan sisäpelikengät, sisäliikuntavaatteet sekä juomapullo. Oman pelikiekon voi halutessaan ostaa seuralta.

Muutokset mahdollisia.

Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan harjoituksiin, ota rohkeasti yhteyttä juniorit@euc.fi!

Katso myös ultimate.fi:n juniorisivu!

fiSuomi