Juniors

Tervetuloa pelaamaan ultimatea! Ultimate on liitokiekolla (frisbeellä) pelattava vauhdikas joukkuelaji, jossa tärkeää on hyvän pelin lisäksi reiluus ja iloinen yhdessä tekeminen. Junioreissa ultimatea pelataan ja harjoitellaan sekajoukkueissa yhdellä sarjatasolla (U17).

Treenit on tarkoitettu pääasiassa 12-17 -vuotiaille nuorille. Mukaan tarvitset liikuntaan sopivat vaatteet ja sopivat kengät. Muut pelivälineet löytyvät paikan päältä, mutta halutessasi voit ostaa meiltä oman frisbeen, eli pelikiekon.

Junioreiden harjoitukset ulkokaudella 2023

Harjoitukset ovat keskiviikkoisin Tapion kentällä (Kaupinkalliontie 6) klo 17-18:30. Harjoitukset jatkuvat syyskuun 2023 loppuun. Heinäkuussa pidämme kesätauon.

Kaikki ovat tervetulleita harjoituksiin taitotasosta riippumatta – tervetuloa kokeilemaan lajia!

Ulkona treenaamme myös sadesäällä, eli varaathan säähän sopivan urheiluvaatetuksen. Lisäksi tarvitset mukaan juomapullon sekä tekonurmelle sopivat kengät (lenkkarit/nappulakengät). Oman pelikiekon voi halutessaan ostaa seuralta 12€ hintaan.

Junioreiden harjoitukset hallikaudella 2023-24

Hallikaudella treenaamme keskiviikkoisin klo 16:30-18:30 Perkkaan koululla sekä sunnuntaisin klo 13-14:30 Otaniemen lukiolla. Hallikauden harjoitukset alkavat lokakuussa 2023 ja jatkuvat maaliskuun 2024 loppuun. Harjoituksia ei pidetä koululaisten syys-, joulu- ja talvilomilla eikä pyhäpäivinä.

Sisätreeneihin mukaan sisäpelikengät, sisäliikuntavaatteet sekä juomapullo. Oman pelikiekon voi halutessaan ostaa seuralta 12€ hintaan.

Muutokset mahdollisia.

If you are interested in joining the training, please be in contact with juniorit@euc.fi!

Also check out ultimate.fi site juniorisivu!

en_USEnglish