KESÄLEIRI

ESPOO ULTIMATE CLUB ON MUKANA KESÄLEIRILLÄ 2021 – HAE OHJAAJAKSI NYT!

AVOIMET TYÖPAIKAT:
*Lajiohjaaja, 2 – 3 paikkaa
*Ryhmänohjaaja, 2 paikkaa

Espoo Ultimate Club hakee ohjaajia kesätöihin kesäkuussa 2021 Espoon Leppävaarassa pidettävälle lasten kesäleirille.


Monilajileirillä ultimateohjaajana tai ryhänohjaajana

Lajiohjaajan tehtävään kuuluu ultimaten lajituokioiden ohjaus. Ohjattavan ryhmän mukana kulkee myös ryhmästä vastuussa oleva ryhmänohjaaja, eli ultimaten lajiohjaaja voit keskittyä pelkästään hyvien lajitreenien ohjaukseen.

Ryhmänohjaaja on leiriviikon ajan vastuussa hänelle nimetystä lapsiryhmästä. Ryhmänohjaaja vastaanottaa lapset aamulla, kulkee ryhmän mukana lajipisteillä leiripäivän ajan ja odottaa päivän lopuksi, että kaikki lapset on haettu kotiin.


Kuka voi hakea tätä työpaikkaa

Tätä kesätyöpaikkaa voi hakea kuka tahansa tehtävästä kiinnostunut. Kesäseteli katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön. Kesätyö edellyttää, että pystyt osallistumaan ohjaajana kummallekin leirille. Aikaisempi kokemus lasten ohjaamisesta sekä ultimaten lajitaitojen osaaminen katsotaan eduksi, mutta eivät ole välttämättömiä. Ohjaajille järjestetään erillinen koulutus (2h) ennen leiriä.


Mistä saan lisää tietoa kesäsetelistä?

Eri kunnilla on hieman erilaiset käytännöt kesäseteleiden suhteen. Kesäseteli tulee hakea omasta asuinkunnasta, vaikka työpaikka olisi toisella paikkakunnalla.

Kesäseteli Helsinki: Jaetaan kaikille 9-luokkalaisille. Lue Helsingin kesäsetelistä täältä

Kesäseteli Espoo: Kesäseteleitä jaetaan kaikille 2002 -2006 syntyneille. Jako 8.2 alkaen. Lue Espoon kesäsetelistä täältä

Kesäseteli Vantaa: Kesäseteli jaetaan kaikille 9-luokkalaisille sekä tuhannelle nuorelle, jotka ovat syntyneet 2003 – 2006. Jako alkaa 15.2. Lue Vantaan kesäsetelistä täältä

*voit myös itse etsiä lisätietoa oman kuntasi kesäseteleistä.


LEIRIVIIKOSTA TIIVIISTI:

Milloin: Kesäloman kaksi ensimmäistä viikkoa, eli 7.-11.6 ja 14.-18.6.2021
Missä: Leppävaaran liikuntapuistossa Espoossa
Työaika:
Lajiohjaajat ovat töissä ma – pe noin klo 9 – 14 (päivän kesto on 4 – 5h, kellonajat saattavat vaihdella päivästä riippuen).
Ryhmänohjaajat ovat töissä ma – pe noin klo 8 – 16 (päivän kesto on 7 – 8 h, kellonajat saattavat vaihdella päivästä riippuen).
Palkkaus: Lajiohjaajan kesätyöstä maksetaan vähintään 350 € suuruinen palkka. Ryhmänohjaajan kesätyöstä maksetaan vähintään 500 € suuruinen palkka.
Muuta: Leiriohjaajille kuuluu leirin aikana veloitukseton leiriruokailu.
Kesäseteli: Ohjaajiksi haetaan ensisijaisesti kesäseteliin oikeutettuja nuoria, mutta myös ilman kesäseteliä voi hakea tätä työpaikkaa!


Hakemukset tulee toimittaa:

sähköpostilla osoitteeseen jarna.kalpala@gmail.com

Paikat täytetään sitä mukaan kun sopivia ohjaajia löytyy.

Voit tiedustella lisää tehtävästä myös sähköpostilla tai soittamalla Jarnalle tiistaisin klo 10 – 11 tai torstaisin 15 – 17 välillä. 050 564 7527


Hakemuksessa tulee käydä ilmi:

*Nimi
*Ikä
*Puhelinnumero
*Sähköpostiosoite
*Kotikunta
*Mahdollinen aikaisempi työkokemus
*Tieto siitä onko hakijalla kesäseteli
*Noin 100 – 200 sanaa pitkä avoin hakemus, missä kerrot lyhyesti itsestäsi. Kerro myös, miksi juuri sinut tulisi valita kesäleirille ohjaajaksi.

fiSuomi